Finanțare

Leasing / Credit


Casa Auto Vâlcea

+40 739 999990

Casa Auto Sebeș

+40 358 401924


Finanțare

Leasing / Credit

Servicii financiare

Nu dispui de întreaga sumă necesară achiziționării unuia dintre autoturismele vizualizate pe site? Consultanții Casa Auto îți stau la dispoziție pentru o discuție legată de acest aspect. Avem posibilitatea să-ți oferim și să-ți facilităm soluții financiare dintre cele mai avantajoase pe piața de profil din România. Contactează-ne și hai să vedem ce putem face pentru a-ți aduce în fața casei mașina pe care ți-o dorești.

Leasing financiar

Aceasta varianta de finanțare este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Leasingul financiar este un pachet integrat de finanțare cu avans flexibil, asigurare și servicii post-vânzare. Acesta este o metodă de achiziție ce implică, la finalul contractului, transferul drepturilor de proprietate asupra automobilului. Cheltuielile privind amortizarea, dobânda și taxele pot fi deduse de către compania dumneavoastră. În timpul derularii leasingului financiar, ratele sunt fixe, fără variații, stabilindu-se în funcție de valoarea reziduală (valoarea reziduală depinde de avansul depus). Prin simplificarea documentației, accesul la creditare este simplu; evaluarea solicitării de finanțare durează, cel mult, câteva zile. De asemenea, înmatricularea și asigurarea automobilului se realizează de catre firma de leasing pentru care optați.

Leasingul operațional

Aceasta variantă de finanțare este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. În cadrul leasingului operațional, beneficiați de un sistem de rate fixe, fără avans, ceea ce permite gestionarea eficientă a resurselor, a cheltuielilor neprevăzute și a investițiilor. Aceasta înseamna că atât costurile de funcționare ale autoturismului, cât și cele suplimentare – asigurări, dobânzi, taxe și impozite, mentenanță, reparații și proceduri administrative – sunt preluate de către firma de leasing operațional. La finalul contractului, există posibilitatea de a deveni proprietarul autoturismului utilizat, de a-l returna, sau de a continua leasing-ul operațional cu un alt model la alegere. De asemenea, această opțiune de finanțare poate fi dedusă de către compania dumneavoastră.

Credit retail

Această variantă de finanțare este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Creditul – Retail este o metodă de finanțare ce oferă servicii de împrumut fără avans pentru bunuri și servicii. Tranzacția de vânzare-cumpărare este efectuată direct între dumneavoastră și furnizorul ales. Prin simplificarea documentației, accesul la creditare este simplu; evaluarea solicitării de finanțare durează, cel mult, câteva zile. Odată cu semnarea contractului, dreptul de proprietate vă revine în totalitate. De asemenea, acestă opțiune de finanțare poate fi dedusă de către compania dumneavoastră.