Viitorul este aici.Cu o ofertă de nerefuzat.


Casa Auto Vâlcea

+40 739 999990

Casa Auto Sebeș

+40 358 401924


Viitorul este aici.Cu o ofertă de nerefuzat.

Avantaj client 20.000 LEI și primele 12 rate din asigurarea CASCO gratuite
pentru automobilele Plug-in Hybrid Mercedes-Benz prin programul Rabla Plus.

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Bucură-te de toate avantajele sistemului de propulsie Plug-in Hybrid: mai multă putere și deplasare fără emisii în oraș.

Campania este valabila pentru autoturisme noi Mercedes-Benz cu motorizare plug-in hybrid finantate si livrarate pana la data de 31.12.2021, în limita stocului disponibil. Oferta include gratuit primele 12 rate ale politei de asigurare CASCO.
Condiții pentru a beneficia de Oferta: plata unui avans de minimum 15% din valoare autoturismului, o perioada de finanțare de minimum 3 ani si maxim 5 ani, încheierea unei asigurari CASCO pe toata durata finanțarii pentru care se opteaza. Oferta este valabila pentru finanțare în sistem de Leasing Financiar, furnizata de Mercedes-Benz Leasing IFN SA, iar asigurarile sunt oferite prin Mercedes-Benz Insurance Broker.

Oferta financiară

Tichet Rabla Plus 20.000 LEI

Asigurare CASCO Primele 12 rate gratuit

Avans 15%

Perioadă de finanţare 36/60

de luni

Comision lunar administrare 0 €

Dobândă 3,9% variabilă


Despre EQ Power

EQ Power, tehnologia inovatoare Plug-in Hybrid Mercedes-Benz aduce împreună dinamismul si eficienţa motoarelor electrice cu autonomia și confortul motoarelor convenţionale.

Mai multă putere, mai puțin consum

Te poţi deplasa complet electric în traficul din oraș, în timp ce la drum lung te bucuri de puterea suplimentară pe care motorul electric o oferă dar și de un consum redus, datorat funcţionării în parametri optimi a motorului cu combustie internă.

Încărcare

Datorită sistemului plug-in, poţi reîncărca bateria acasă sau la una din staţiile din ce în ce mai numeroase de încărcare publice, iar datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.

Descoperă modelele

Clasa A

Un autoturism exact ca tine, acum mai eficient și dinamic ca oricând, grație propulsiei hibride ce îi conferă o autonomie pur electrică de până la 70 de km și un consum foarte redus pe distanțe lungi. Echipat cu indicator acustic de prezență, funcții noi ale sistemului MBUX pentru modele electrice și funcție ECO Assist care îți oferă recomandări astfel încât să ai parte de călătorii cât mai eficiente, Clasa A Plug-in Hybrid este gata să te surprindă.

Clasa A 250 e

Preţ de pornire = 39.150 € TVA inclus

Avantaj financiar

Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

Clasa E

Varianta Plug-in Hybrid a unui Mercedes-Benz Clasa E te va surprinde prin eficiența și dinamismul său din traficul urban, cu o autonomie electrică de până la 50 km. Sistemul de propulsie hibrid combină puterea superioară cu un consum redus și deplasare 100% electrică în oraș, iar funcția inteligentă de recuperare a energiei la frânare sau la eliberarea accelerației îți va oferi un plus de eficiență în trafic. Transmisia automată 9G-TRONIC otimizată pentru modelele Plug-in Hybrid îți oferă 4 programe de bază și 2 setări special concepute pentru modelele hibrid: funcția Boost și funcția 100% electrică.

Clasa E 300 e

Preţ de pornire = 62.420 € TVA inclus

Clasa E 300 e 4MATIC

Preţ de pornire = 65.150 € TVA inclus

Clasa E 300 de

Preţ de pornire = 65.750 € TVA inclus

Clasa E 300 de 4M

Preţ de pornire = 68.480 € TVA inclus

Avantaj financiar

Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

GLC

Mercedes-Benz GLC Plug-in Hybrid îți oferă 5 moduri de rulare - Confort, ECO, Sport, Electric și Battery Level – astfel încât să ai parte de toată libertatea de care ai nevoie și să profiți la maximum de beneficiile unui model hibrid. În plus, funcția de atenționare acustică, cea de recuperare inteligentă a energiei la frânare și sistemul ECO Assist vor optimiza la maximum fiecare călătorie și îți for oferi o experiență remarcabilă la volan.

GLC 300 e 4MATIC

Preţ de pornire = 55.710 € TVA inclus

GLC 300 de 4MATIC

Preţ de pornire = 57.510 € TVA inclus

Avantaj financiar

Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

GLE

Mercedes-Benz GLE Plug-in Hybrid setează noi standarde în ceea ce privește autonomia pentru deplasarea în regim electric, combinând dinamica unui motor performant de 100kW și capacitatea unei baterii mai mari. În plus, încărcarea rapidă prin intermediul prizei COMBO integrate, spațiul generos și confortul de neegalat îl transformă în partenerul ideal de drum.

GLE 350 e 4MATIC

Preţ de pornire = 74.270 € TVA inclus

GLE 350 de 4MATIC

Preţ de pornire = 76.050 € TVA inclus

Avantaj financiar

Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI


Întrebări frecvente
 

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează una din sucursalele Casa Auto, completând formularul de mai sus.

 

Programul Rabla Plus constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism pur electric sau plug-in hybrid. În cazul modelelor Mercedes-Benz Plug-in Hybrid, această subvenție este de 20.000 LEI.

Completează formularul de mai sus, iar un consultant Casa Auto te va contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă și despre modul de înscriere în programul Rabla Plus.

Da, iar pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei cât și despre cum poţi să beneficiezi de avantajul financiar, completează formularul de mai sus iar un consultant Casa Auto te va contacta.

Oferta cuprinde următoarele modele Mercedes-Benz Plug-in Hybrid: Clasa A, Clasa E, GLC și GLE. Poți afla mai multe detalii despre modelul tău preferat completând formularul de mai sus.

Autoturismele Plug-in Hybrid Mercedes-Benz au, pe lângă motorul clasic cu ardere internă, și un motor electric. Acest sistem de propulsie combinat are mai multe avantaje, printre care un consum mai redus, o putere sporită a autoturismului și posibilitatea de a călători electric, fără emisii, în oraș.

Datorită tehnologiei Plug-in, bateria electrică poate fi încărcată la una din stațiile publice de încarcare, acasă prin intermediul unui wallbox sau chiar la o priză convențională. Timpii de încărcare variază în funcție de capacitatea sursei. De asemenea, datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.

Valoarea ecotichetului Rabla Plus de 20.000 LEI se scade din prețul de listă în EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnării contractului.