Vara în Stil Mercedes-Benz alături de Casa Auto Vâlcea

Călătorește în siguranță! Eleganța și performanța te însoțesc!

Bine ai venit în sezonul estival! Indiferent de destinație, pregătește-ți mașina pentru aventurile de vară cu anvelopele și roțile complete Mercedes-Benz, cu reviziile de vară pentru autovehiculele mai vechi de 5 ani și accesoriile autentice, care îți vor îmbunătăți experiența de conducere. Profită acum de reduceri exclusive și asigură-te că vacanța ta va fi una fără griji!

Casa Auto Vâlcea Revizii de Vară pentru autoturisme Mercedes-Benz

Pregătește-ți mașina pentru sezonul estival cu oferta noastră specială de revizii de vară! Beneficiază de o reducere de 10% la piese și 25% la manoperă. Oferta este valabilă pentru toate autovehiculele mai vechi de 5 ani, excluzând modelele Clasa S și Clasa G. Profită de această ocazie unică pentru a-ți menține autoturismul în cea mai bună stare și pentru a te bucura de călătorii fără griji în această vară.

Casa Auto Vâlcea

Servicii Autorizate Mercedes-Benz

Beneficiază de expertiza și calitatea certificată.

Profesionalism și Calitate

Echipa noastră de specialiști analizează nevoile dumneavoastră și vă îndrumă în luarea celei mai bune decizii.

Activare Mobilitate

Asigurăm continuitatea călătoriilor tale cu soluții de mobilitate pe durata efectuării reviziilor.

Obține acum oferta personalizată și asigură-te că mașina ta este pregătită pentru aventurile de vară. Contactează-ne pentru mai multe detalii și programări.

Clasa A, CLA, GLA

de la 1.200 lei

Clasa B, GLB

de la 1.200 lei

Clasa C, CLC, GLC

de la 1.300 lei

Clasa E

de la 1.300 lei

GL, GLE

de la 1.500 lei

Prețurile pot varia în funcție de motorizare.

Programare service

Casa Auto Vâlcea Anvelopele Mercedes Original și Roțile Complete Mercedes-Benz Pregătiți pentru vacanță?

Fie că planifici o escapadă la munte pentru a te bucura de peisajele spectaculoase, sau o plimbare relaxantă la malul mării, este esențial să ai încredere în mașina ta. Cu anvelopele potrivite, fiecare aventură devine posibilă. La Casa Auto Vâlcea – Centru Autorizat Mercedes-Benz, ne asigurăm că autovehiculul tău este impecabil, indiferent de sezon, de condițiile meteo, ori de tipul de teren. Descoperă gama de anvelope premium MO și bucură-te de fiecare moment al călătoriei tale.

Avantajele anvelopelor MO includ:

  • Adaptare perfectă pentru modelul tău;
  • Cea mai bună aderență și tracțiune posibilă;
  • Calitate superioară și confort la rulare;

Există cinci tipuri de anvelope Mercedes Original: MO, MOE, MO1, MOS, și MO-V, toate proiectate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde Mercedes-Benz.

În plus, beneficiezi de 2 ani de asigurare* gratuită pentru anvelopele Mercedes-Benz achiziționate și montate, pentru autovehicule de până la 3,5 tone.

*informații cu privire la asigurare, la comanda anvelopelor

Programează-te acum pentru înlocuirea anvelopelor sau roților complete și solicită o ofertă personalizată pentru anvelope și jante. Găsește tipul potrivit de anvelope pentru modelul tău și bucură-te de avantajele anvelopelor originale Mercedes.

Obține ofertă

Fiecare detaliu face diferența! Explorează eleganța în fiecare detaliu al călătoriilor tale cu Accessories & Collection Mercedes-Benz!

Accesoriile autentice Mercedes-Benz sunt concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de conducere și pentru a adăuga un plus de stil în activitățile tale de vară și nu numai.

Fiecare componentă din colecție este concepută pentru a adăuga o notă de eleganță și performanță, completându-ți stilul personal și dorința de aventură. De la sisteme de navigație avansate și suporturi de bicicletă, la bare de protecție și sisteme de siguranță inovatoare, Mercedes-Benz îți oferă o gamă variată de accesorii menite să transforme fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.

Alege calitatea și stilul distinctiv Mercedes-Benz, adăugând un plus de confort, funcționalitate și stil în fiecare drum parcurs. Pentru că fiecare detaliu contează atât pentru tine, cât și pentru mașina ta!

Obține detalii

Campania este valabilă în perioada: 01 Iun 2024 30 Iun 2024