Bucură-te de vacanță!

Oferă mașinii tale pregătirea perfectă.

Casa Auto Sebeș este aici pentru a te ajuta să îți pregătești mașina pentru aventurile și călătoriile tale. Descoperă ofertele noastre speciale pentru anvelope și roți complete Mercedes-Benz, reviziile de vară pentru autovehiculele mai vechi de 5 ani și accesoriile premium care îți vor îmbunătăți experiența de conducere. Asigură-te că ești pregătit pentru tot ceea ce vara îți rezervă și fii gata să explorezi lumea cu încredere!

Casa Auto Sebeș Revizii de Vară pentru autoturisme Mercedes-Benz

Gata să-ți transformi mașina în complicele perfect al aventurilor de vară? Beneficiază de o reducere de 10% la piese și 25% la manoperă, excluzând modelele Clasa S și Clasa G. Oferta este destinată autovehiculelor mai vechi de 5 ani, asigurându-ți astfel performanțe optime și siguranță pe drumurile lungi de vară.

Nu rata ocazia de a-ți întreține mașina la cele mai înalte standarde. Obține acum oferta personalizată și programează o revizie pentru a te bucura de o vară fără probleme.

Contactează-ne pentru mai multe detalii și programări.

Casa Auto Sebeș

Servicii Autorizate Mercedes-Benz

Beneficiază de expertiza și calitatea certificată.

Profesionalism și Calitate

Echipa noastră de specialiști analizează nevoile dumneavoastră și vă îndrumă în luarea celei mai bune decizii.

Activare Mobilitate

Asigurăm continuitatea călătoriilor tale cu soluții de mobilitate pe durata efectuării reviziilor.

Obține acum oferta personalizată și asigură-te că mașina ta este pregătită pentru aventurile de vară. Contactează-ne pentru mai multe detalii și programări.

Clasa A, CLA, GLA

de la 1.200 lei

Clasa B, GLB

de la 1.200 lei

Clasa C, CLC, GLC

de la 1.300 lei

Clasa E

de la 1.300 lei

GL, GLE

de la 1.500 lei

Prețurile pot varia în funcție de motorizare.

Solicită ofertă

Casa Auto Sebeș Anvelopele Mercedes Original și Roțile Complete Mercedes-Benz

Asigură-ți o călătorie sigură și confortabilă cu anvelopele și roțile complete Mercedes-Benz, concepute pentru a oferi cea mai bună aderență și performanță pe orice vreme și în orice anotimp. Anvelopele Mercedes Original (MO) sunt dezvoltate și testate special pentru fiecare model de autovehicul, asigurând o interacțiune optimă între mașină, anvelope și carosabil.

Avantajele anvelopelor MO includ:

  • Adaptare perfectă pentru modelul tău;
  • Cea mai bună aderență și tracțiune posibilă;
  • Calitate superioară și confort la rulare;

Există cinci tipuri de anvelope Mercedes Original: MO, MOE, MO1, MOS, și MO-V, toate proiectate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde Mercedes-Benz.

În plus, beneficiezi de 2 ani de asigurare* gratuită pentru anvelopele Mercedes-Benz achiziționate și montate, pentru autovehicule de până la 3,5 tone.

*informații cu privire la asigurare, la comanda anvelopelor

Obține un pachet avantajos și pregătește-ți mașina pentru următoarele vacanțe, dar și pentru utilizarea zilnică, în cele mai bune condiții.

Solicită ofertă

Campania este valabilă în perioada: 01 Iun 2024 30 Iun 2024