Buy-back

Atât de simplu să schimbi mașina


Casa Auto Vâlcea

+40 739 999990

Casa Auto Sebeș

+40 358 401924

Completează formularul de mai jos și aplică pentru programul de buy-back. Un reprezentant Casa Auto iți va răspunde în cel mai scurt timp.

Buy-back

Atât de simplu să schimbi mașina

Patru pași simpli pentru achiziționarea modelului Mercedes-Benz preferat

1

Verificare

2

Evaluare tehnică gratuită

3

Ofertă de preț avantajoasă

4

Autoturism nou

Buy-back este soluția în cazul în care nu doriți sa duceți contractul de leasing pâna la final sau în cazul în care doriți să vă schimbați automobilul. Este cel mai confortabil mijloc de a vă schimba mașina și fucționează după un principiu simplu și felxibil: în calitate de posesor al unui autoturism rulat Mercedes-Benz, aveți posibilitatea de a schimba mașina utilizată cu una noua, la alegere.

În momentul în care doriți să achiziționați o mașină nouă prin sistemul Buy-back, prima etapă o reprezintă evaluarea tehnică a autoturismului rulat, costurile acestei evaluari fiind suportate de către noi. În funcție de rezultatul evaluării care are în vedere aspectul exterior, starea tehnică, numarul de kilometrii și existența istoricului mașinii – se prezintă o oferta de preț. Prețul pe care îl veți primi este stabilit pe baza unor cataloage folosite și de catre firmele de asigurări, iar suma rezultată va fi considerată drept avans. Diferența care completează valoarea totală a noului autoturism se poate achita fie integral, fie prin creditarea în regim de leasing (leasing financiar, leasing operațional sau credit-retail)

Alegeți modelul preferat

Alegeți dintre sutele de modele Mercedes-Benz.
Performanța care depășește cele mai înalte așteptări.

Profesioniști certificați Mercedes-Benz

Evaluare tehnică gratuită, fără obligația de a cumpăra un autovehicul nou.

Expertiză individuala personalizată

Consultanții noștri vă oferă informații complete și oferte personalizate.